Personal Trainer, gespecialiseerd in figuurtraining en afslanking!evie sled

Mij even voorstellen...Mijn naam is Evie Snoeckx en ik ben werkzaam als professioneel Personal Trainer en Voedingsadviseur. Als Personal Trainer en Voedingsadviseur help ik u om op een gezonde en verantwoorde manier uw vooropgesteld doel te bereiken!
Wat uw doel ook is, of het nu gaat om afslanking, figuurtraining, verbetering van uw conditie, sportspecifieke training,... samen werken we naar uw doel toe door op een veilige en verantwoorde manier te gaan bewegen en door u een gezond, evenwichtig en gevarieerd voedingspatroon aan te leren.

Bovendien help ik u niet alleen uw doel te bereiken maar ook uw behaalde resultaten te behouden, door u zelfstandig te leren trainen.

Ook ben ik actief als sportverzorger. Zowel de recreatieve als professionele sporter kan bij mij terecht voor (sport)massages (zowel voor, tijdens als na de inspanning), voedingsadvies, taping, een functie-onderzoek,..

Daarenboven geef ik nog een aantal groepslessen waaronder Body Pump, GRIT en RPM.
In mijn vrije tijd hou ik me graag bezig met zelf te sporten (lopen, fietsen, skiën, fitnessen,...).

Ik hou ervan actief bezig te zijn en prijs mezelf gelukkig dat ik van mijn hobby mijn beroep heb kunnen maken!

Studies & opleidingen

 • Kiné & Revalidatiewetenschappen (PHL Hasselt - 2de bach)
 • FAT Fascial Abrasion Technique (Dr. Scappaticci)
 • Bioprint Partitioner (Charles Poliquin)
 • Before & After Seminar (YPSI, Wolfgang Unsöld)
 • Nutrition Seminar (YPSI, Wolfgang Unsöld)
 • NASM Trainer (National Academy for Sport and Medcine)
 • Personal Trainer (Fitness Academy)
 • Fitness Instructor (Vlaamse Trainersschool)
 • Sportverzorger (Vlaamse Trainersschool)
 • Trigger PointTherapy Coach (Human Motion)
 • SFMA gecertificeerd trainer (Human Motion)
 • FMS gecertificeerd trainer (Human Motion)
 • Periodistie Principes in functie van de sportprestaties (Functionalbody)
 • Kettlebell stabilisatie, kracht en power workshop (Functionalbody)
 • Assess & Correct (Functionalbody)
 • Voedings- en dieetleer (Syntra Hasselt)
 • RPM Instructor (Les Mills Body Training System)
 • Body Pump Instructor (Les Mills Body Training System)
 • GRIT Instructor (Les Mills Body Training System)

Contacteer Evie

Social media

like-us-on-facebook

Instagram

youtube

Kalender

Lessen

22 februari 2019 20:00 - 21:00

Functional BodyLees verder Resterende plaatsen: 8


23 februari 2019 09:00 - 10:00

Functional BodyLees verder Resterende plaatsen: 7


25 februari 2019 20:00 - 21:00

Locatie Hasselt, HasseltLees verder Resterende plaatsen: 8


Nieuwsbrief
Joomla Extensions powered by Joobi

Referenties

Ik ken Christophe en Evie al enkele jaren. Ik deel met hen hun passie voor sport en gezondheid.
Zij waren er bij toen ik mijn eerste stapjes nam in het mountainbiken. 
Nu Christophe het mountainbiken op een lager pitje gezet heeft rijdt hij regelmatig een rit samen met mij. Pure fun uiteraard!
 
In de jaren dat ik bevriend ben met Christophe en Evie heb ik uiteraard ook al kennis gemaakt met Functional Body. Voor al mijn sportgerelateerde kwaaltjes kan ik bij hen terecht. Zo werd ik er al succesvol geholpen voor hielspoor in mijn voetzolen en voor lage rugpijn op de fiets. Momenteel staan we voor de grootste uitdaging tot op heden: de revalidatie van mijn schouderfractuur na een val met de mtb. Alles verloopt voorspoedig en ik twijfel er niet aan dat ook dit een succesverhaal wordt!
Wat mij vooral aanspreekt in de aanpak van Functional Body is niet gewoon de behandeling van de kwetsuur maar het aanpakken van het onderliggende probleem dat de kwetsuur veroorzaakt. Hoe doen ze dit? Alles draait rond balans en evenwicht. Is het lichaam in balans? Is er een evenwicht tussen de rechter- en linker lichaamshelft? Is er een evenwicht tussen kracht en mobiliteit? Via een gestandaardiseerd testprotocol word je lichaam getest om te kijken waar het probleem dat je lichaam in disbalans brengt zich situeert. Dit kan een mobiliteits- of krachtverschil zijn, of een combinatie van beiden. Daarop wordt er een gepersonaliseerd oefenprogramma opgesteld dat in verschillende fases het probleem aanpakt. Je traint niet enkel ter plekke bij hen maar je krijgt ook, indien gewenst en/of noodzakelijk, een gepersonaliseerd oefenprogamma mee om thuis of in de gym af te werken buiten je trainingen bij Functional Body. 
 
Voor mijn vragen over (sport)voeding kan ik ook bij hen terecht. Ook hier kan je rekenen op een persoonlijke aanpak. Ga je voor de ideale sportvoeding, een gezonder eetpatroon of gewichtsverlies: bij Functional Body weten ze wat te doen!
 
Het positivisme en enthousiasme dat Christophe en Evie uitdragen werkt beslist aanstekelijk. Je wordt er echt gemotiveerd en persoonlijk begeleid en dat maakt het verschil! 
 
Wat je doelstelling ook is (conditie opbouwen, gezondheid verbeteren, trainen voor een specifieke uitdaging, krachttraining, voedingsbegeleiding, figuurverbetering, enz.), bij Functional Body weten ze van aanpakken en je kan er zeker van zijn dat je er altijd een persoonlijke begeleiding op maat krijgt. Een programma opgesteld om jouw persoonlijke doelen te verwenzenlijken. Realistisch maar effectief. Ik raad dit voor iedereen aan. Twijfel niet, maak een afspraak. Ik garandeer je dat je er geen spijt van zal krijgen!!
 
 
 
Back to Top